Dressings

Een dressing op maat laten maken voor je nieuwbouwwoning of renovatieproject? Een inloopkast die de ruimte van je appartement benut? Een luxueuze inbouwkast in je slaapkamer?


Guido De Clercq Interieur rolt de mouwen op voor de realisatie van jouw dressing kasten. Van opmeting tot installatie: alles verloopt glashelder en volledig volgens plan. 


Dressings op maat

Je nieuwe dressing begint met een bezoek van Guido voor een nauwgezette opmeting en een duidelijk beeld van je wensen. Om je inloopkast te maken, werken we samen met de vakmensen van Neves. Zij produceren al 30 jaar kasten op maat in BelgiĆ«, helemaal in lijn met je noden, stijl en budget. 

Schuifdeuren met verschillende afwerkingsmogelijkheden?  Een dressingkast, vestiaire, bureelkast met lades en leggers? Kastpanelen in dikte 18 of 28 mm? Een ruim kleurenpalet? Jij hebt het laatste woord over de indeling, materialen en opbergmogelijkheden. Na een feilloze fabricatie zorgen wij voor een perfecte plaatsing van je ingebouwde kast. Neves Belgische topkwaliteit van de bovenste plank!


Uw dressing, vestiaire, inbouwkast, wandmeubel of schuifdeuren realiseren?Dressings

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x